شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران در نتیجه معاملات امروز؛چهار شنبه۱۸خرداد۱۴۰۱  با افزایش۴۹۱۱واحدی به محدوده یک میلیون و۵۲۰هزار واحد رسید. همچنین شاخص هم‌وزن کل با افزایش۲۳۳۵واحدی خود به عدد ۴۲۱هزار واحد رسید.ارزش کل معاملات بورس و فرابورس در پایان معاملات امروز به عدد۶۳۵۰۶میلیارد تومان  رسید. امروز حدود۱۹۶میلیارد تومان تغییر خالص مالکیت افراد حقیقی به حقوقی بوده است.
 بیشترین تاثیر مثبت در شاخص را نمادهای«حکشتی،شستا و فملی» داشتند.همچنین بیشترین تاثیر مثبت در شاخص فرابورس را نماد « بپاس،زاگرس وشگویا» داشتند.

🔺 میتوان گفت نمادهای پالایشی در صدر نمادها با بیشترین حمایت از شاخص کل قرار داشتند. در خصوص سهام پالایشی باید به انتظار برای صورت‌های مالی حسابرسی‌شده اشاره کرد. یک نکته مهم از وضعیت سودآوری شرکت‌های پالایشی ادامه رشد پرشتاب قیمت محصولات اصلی و به خصوص نفت‌گاز در بازار جهانی است. قیمت هر بشکه نفت‌گاز در بازار خلیج فارس به بیش از ۱۷۰ دلار رسیده است. در صورت معتبر دانستن ابلاغیه قیمت‌گذاری مهر ۱۴۰۰ برای پالایشگاه‌ها اعداد فعلی کرک اسپرد سودهای رویایی را برای این صنعت رقم خواهد زد.

در گروه سیمانی لازم است که به ریسک و فرصت‌ها در کنار هم توجه شود. این موضوع به این دلیل دارای اهمیت است که هیجان سهام سیمانی در تابستان سال گذشته نیز وجود داشت. گرچه با توجه به اهرم عملیاتی بالای این شرکت‌ها رشد نرخ فروش اثر محسوسی در رشد سود عملیاتی و خالص دارد با این حال لازم است به دلایل رشد قیمت سیمان در بورس کالا توجه داشت. قیمت سیمان در بورس کالا به واسطه انتظار برای کاهش عرضه با قطعی برق تابستان افزایش یافته است. قطعی برق می‌تواند به تلاطم بازار سیمان به دلیل کاهش تولید و عرضه سیمان منجر شود. بر این اساس رشد قیمت سیمان در بورس کالا می‌تواند موقت باشد. با این حال اگر اعتقادی به پایداری قیمت فروش سیمان در سطوح کنونی دارید طبیعتا سهام سیمانی ارزنده هستند. البته توجه شود که این جمله به این معنا نیست که در صورت افت قیمت سیمان از سطوح کنونی در بورس کالا سهام این شرکت‌ها ارزنده نیستند ولی باید محاسبات دقیق‌تری برای هر شرکت انجام داد.