گزارش پاسارگادتحلیل از مجمع؛
«شاوان» ۲۲۰۰ ریال به ازای هر سهم سود تقسیم کرد
به گزارش پاسارگادتحلیل، مجمع عمومی سالانه پالایش نفت لاوان، در ساعت ۱۵:۰۰ روز سه شنبه مورخ ۱۳۹۹/۰۴/۳۱ برگزار شد. در ابتدای این جلسه مدیرعامل شرکت گزارشی از عملکرد شرکت در سال مالی ۲۹ اسفند ۱۳۹۸ ارایه کرد. سپس گزارش حسابرس مستقل و بازرس قانونی خوانده شد و در نهایت صورتهای مالی به تصویب سهامداران رسید و ۲۲۰ تومان سود به ازای هر سهم تقسیم شد.
خلاصهای از اهم موارد مطرح شده در جلسه مجمع به شرح زیر است:
-
میزان تخفیف سال ۹۸ برای تولید نفتا در تمامی سال کمتر از رقبا بوده است.
-
قیمت فروش گوگرد در سال گذشته به علت قانون IMO مبنی بر ممنوعیت استفاده از نفت کوره گوگرد دار بسیار کاهش یافته است.
-
بنا به مسائل امنیتی و استراتژیک سند اراضی جزیره های جنوبی کشور بخصوص جزایر نفتی به شرکت ها منتقل نمی شود.
-
سود شرکت در سال ۹۸ نسبت به سال قبل ۳۰ درصد کاهش یافته است این کاهش بخاطر ذخیره کاهش ارزش موجودی فراورده ها است.
-
شرکت پخش بخاطر محدودیت های که دارد مخازن شرکت لاوان را تبدیل به انبار کرده است. از همین رو در سال گذشته مخازن با نفت ۶۰ دلاری پر شده است و سپس به علت همه گیری ویروس کرونا قیمت نفت افت کرده است و باعث کاهش سود شرکت شده است. زیان حاصله از این سری اقدامات شرکت پخش از سال ۹۲ تا محاسبه شده است و از شرکت پخش شکایت شده است.
-
در پایان این جلسه پس از تصویب صورتهای مالی سال مورد گزارش و سایر دستورجلسه، سهامداران به تقسیم ۲۲۰ تومان سود برای هرسهم رای دادند.